Mundbind Ansigtmaske m/ Elastik 3-lags 50stk/pak Type IIR CE -
Mundbind Ansigtmaske m/ Elastik 3-lags 50stk/pak Type IIR CE -
Mundbind Ansigtmaske m/ Elastik 3-lags 50stk/pak Type IIR CE -
Mundbind Ansigtmaske m/ Elastik 3-lags 50stk/pak Type IIR CE -

Mundbind Ansigtmaske m/ Elastik 3-lags 50stk/pak Type IIR CE

7254
Lager status: Mellem
25 på lager
60,00 kr. pr. Pk
Bestil inden kl. 12.00 og vi sender i dag

Hvid eller Blå CE Godkendt mundbind til at beskytte dig selv og andre. 

Beskrivelse

[Produktspecifikation] 95x175mm

[Produktmodel] 3-lags ansigtsmaske med øreelastik

[Produktstruktur] Den består af en ansigtsmaske, et formet stykke og et ørebælte. Ansigtsmasken er lavet af tre lag med medicinsk non-woven materiale og et mellemliggende medicinsk melt-blown lag. Det formede stykke er lavet af et bøjeligt plastmateriale. Ørebæltet er et elastisk materiale.

[Anvendelsesområde] Produktet er velegnet til grundlæggende beskyttelse af medicinsk personale eller beslægtet personale samt til beskyttelse mod spredning af kropsvæsker.

[Forholdsregler] 1. Bekræft produktets gyldighedsperiode inden brug. 2. Dette produkt er til engangsbrug. Det er forbudt at genbruge det og det vil blive ødelagt efter brug. 3. Anvendes forsigtigt, hvis du er allergisk overfor non-woven materiale.

[Brugsanvisning] 1. Tag fingrene gennem øreelastikkerne. Næseklemmen skal være øverst. Placér masken over din næse og mund 2. Placér elastikkerne omkring ørerne. Træk i masken fra oven og forneden for at folde den helt ud. Dette vil give maksimal dækning af ansigtet og minimere antallet af lag, du skal ånde gennem 3. Form næseklemmen rundt om næsen for at minimere luftlækage. 4. Ører og hår skal være dækket af en passende hue for at minimere spredningen af hår og andre partikler 5. Skift maske, når den er kontamineret samt mellem hver anvendelse. Smid masken væk efter brug.

[Opbevarings- og transportbetingelser] Dette produkt er strengt forbudt at anvende under læsning og losning; Under transport af dette produkt skal du forhindre kraftigt tryk, direkte sollys eller regn og sne; Det skal opbevares indendørs med relativ fugtighed, der ikke overstiger 80%. ingen ætsende gasserosion og gode ventilationsforhold.

Produktdetaljer

Ekstra info
Væskeafvisende yderlag for bedre beskyttelse 3 lags type IIR maske m/elastik og næseklemme i formbart plast
Bemærkninger
Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.
Antal pr pakke
50 stk/pk.
50 stk/pk.
Godkendelser
Dette mundbind er kvalitetsgodkendt. CE - Merket
Dette mundbind er kvalitetsgodkendt. CE - Merket

Du kan måske også bruge

Kunder som købte dette produkt, købte også: