Om Greendal.dk

Vi er et leverandørfirma med speciale i servicering af Caféer og spisesteder.

Vi har et bredt udvalg af vare med Servietter, Lys, Emballage, Engangsartikler og Rengøringsartikler mv. 

Vores kunder i hele norden består af Sushi restauranter, Sandwich - Kebab barer, delikatesser, bagerier, kantiner, og andre virksomheder.

Fordele for dig som kunde

Den store brancheerfaring, det indgående produktkendskab og den moderne teknologi, der tilsammen gør det fordelagtigt for dig som kunde at handle med os.

Du kan når som helst foretage et hurtigt ubesværet indkøb på webshoppen ved egen hjælp.

Rådgivning

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os om produktrådgivning inden køb via telefon og derefter købe via vores webshop. 

Vores målsætning er, at du som indkøber skal vælge det rigtige, hver gang du handler hos os. 

Er du i tvivl i forbindelse med køb, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Produktsortiment

Greendal har et bredt sortiment af produkter og vores målsætning er, at være erhvervsvirksomheders foretrukne leverandør af Servietter, Lys, Emballage, Engangsartikler og Rengøringsartikler mv. til industrien.

Vi lægger stor vægt på, at levere emballage og rengøringsartikler i den bedste kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste produkter til vores sortiment.

Er du på udkig efter andre produkter end dem, du kan finde i vores webshop, så kontakt os venligst.

Samarbejde og referencer

Vi håber, at du vil vælge os som leverandør. Så vil vi til gengæld gøre alt for at vise, at du har foretaget det rette valg.

Vi lægger vægt på langvarige samarbejdsforhold med vores kunder, da det er medvirkende til at sikre, at de kontinuerligt kan få den bedst mulige rådgivning fra vores side. 

Du er velkommen til at se nærmere på vores referenceliste, hvor du kan se, at vi samarbejder med en lang række af Danmarks bedste virksomheder indenfor branchen.