§1 - Ansvar

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på Greendal.dk.

Greendal.dk drives af
Greendal ApS
CVR-nr. 30274024
Farverland 5 Hal I
2600 Glostrup
Tel.: 20662279
Email: info@greendal.dk

Handel på Greendal.dk kan kun finde sted, hvis kunden erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel på Greendal.dk.

§2 - Betaling

§2.1 - Ordrebekræftelse og betaling

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort/VISA Dankort (1,39 DKK), VISA/MasterCard/Maestro/Visa Electron (1,35%) og JCB/American Express (3,75%) samt fakturabetaling (gebyrfrit). Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Greendal.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

§2.2 - Kreditperiode, betalingskort

Så snart Greendal ApS har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

§2.3 - Sikkerhed ved køb

Det er fuldkommen sikkert at handle på Greendal.dk. Betalingen sker ikke på Greendal.dks egne servere, idet vi sender kunden videre til Yourpays SSL-krypteret betalingsvindue, hvor betalingen vil finde sted. Når deres sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form. Ingen kortoplysninger bliver gemt eller opbevaret hos Greendal ApS. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse alle gældende love og regler for onlinebetaling i Danmark.

§3 - Levering

Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer, herunder restordrer og svigtende leverancer fra vore leverandører / distributører. Strejke, lockout, regeringsrestriktioner såsom told, valutaforanstaltninger eller andre hændelser uden for vor kontrol, berettiger os til fritagelse for levering.

For lagerførte varer forbeholder vi os ret til at foretage mindre justeringer i overensstemmelse med vores pakkestørrelser.

§3.1 - Leveringstid

Du kan ofte regne med at modtage dine varer inden for 1-3 hverdage.
På bestillingsvarer kan der gå nogle dage, før varene er hos dig. Kontakt os, hvis du vil høre mere om leveringstid på bestemte bestillingsvarer.
Du vil modtage en email fra Greendal.dk når varen er afsendt fra lageret.

§3.2 - Leveringsmetode

På stortset hele Sjælland leverer vi dag-til-dag med Greendal's egne varevogne.
På leveringer i resten af landet, leverer vi med PostDanmark eller GLS. (Husk du kan afhente dine vare selv, og spare 10% på din faktura)
Modtageren er forpligtet til at se efter, at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med postbuddet. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks – og senest inden 8 dage – at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Greendal ApS på e-mail info@greendal.dk eller tlf. +45 2066 2279. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug.

§3.3 - Forsendelsesudgift

Levering i Danmark sker fragtfrit ved køb over kr. 1500 ekskl. moms. Ved køb under kr. 1500 ekskl. moms beregnes et fragttillæg på kr. 99 ekskl. moms.

§3.4 - Faktura

Fakturaen modtager du elektronisk på mail, når din ordre er modtaget.

§4 - Returnering og Fortrydelsesret

Returnering af lagerførte varer kan kun finde sted, når disse er indkøbt hos Greendal ApS, er i ubeskadiget stand og i original ubrudt emballage. Førend dette krav er mødt, kan fortryddelsesretten ikke anvendes. Varen skal på returneringstidspunktet være oprettet på vort lager og må ikke være i en mængde, der er unormalt stor i forhold til vores salg.

Returordrer til en værdi af under kr. 200,- krediteres ikke.
Returnering af varer mere end 14 dage fra leveringsdatoen kan kun ske efter skriftlig aftale med Greendal ApS.

Ved returnering af varer skal følgende altid oplyses:
• Kontonummer
• Varenummer
• Antal
• Følgeseddelnummer eller fakturanummer
• Årsag til returnering (retur, ombytning eller prøve)

Varer uden ovenstående informationer kan kun returneres efter forudgående aftale og mod et gebyr på mindst 25% af varens købspris. I øvrige tilfælde beregnes et returneringsfradrag i henhold til nedenstående skema. Alle fragtudgifter i forbindelse med returnering af varer påhviler kunden.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

§4.1 - Returneringsfrist

Normalt senest 14 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  • får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

§4.2 - Betingelser for returnering

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@grendal.dk - i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Produktet skal være intakt og i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

§4.3 - Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen sendes til følgende adresse:

Greendal ApS
CVR-nr. 30274024
Priorparken 675-685
2605 Brøndby
Tel.: 70707145
Email: kontakt@cytex.dk

§4.4 - Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl hos Cytex A/S. Udgifterne for returnering varierer afhængigt af ordrestørrelsen.

§4.5 - Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

§4.5.1 - Betalingskort

Har du betalt med kreditkort, krediteres beløbet til det betalingskort, som du anvendte ved købet.

§4.5.2 - Bankoverførsel:

Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

§4.6 - Reklamationsret

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer Cytex A/S naturligvis forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@cytex.dk – Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret varen. Når du handler på cytex.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.Varen sendes til:

Greendal.dk drives af
Greendal ApS
CVR-nr. 30274024
Farverland 5 Hal I
2600 Glostrup
Tel.: 20662279
Email: info@greendal.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

4.7 - Varespecifikationer

Greendal ApS påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret.

§5 - Prispolitik

Alle priser er ekskl. moms. Ordrer optages til de på leveringstidspunktet gældende priser.

Vi tager forbehold for eventuelle prisjusteringer samt ændringer i produktspecifikationer, afgiftsændringer, tryk- og billedfejl med videre.